Loading...
Keswick van de Groote Kamps
Chaman x Indoctro x Notaris x Farn x Marco Polo x Sinaeda

Beschrijving

Description


Keswick van de Groote Kamps is een moderne zoon van Chaman en nakomeling van louter keur en preferente hengsten. Zijn moeder komt uit één van Nederlands beste merrielijnen; de befaamde Sina-stam. Hij is een halfbroer van de KWPN ggk hengst Idrigill (Kannan) en halfbroer van de Overijssels kampioen bij de springmerries 2017 Niosina van de Groote Kamps (Nabab de Rêve). Keswick zelf liep in de 2e bezichtiging van de KWPN hengstenkeuring 2017 in Den Bosch. Keswick wordt momenteel in een rustig tempo opgeleid. Hij toont veel bloed en energie met een plezierig karakter. Hij is werkwillend en prettig te rijden. Op de sprong toont hij veel overzicht en is hij voorzichtig.

 

Pedigree

De Baloubet de Rouet-zoon Chaman is tot volle wasdom gekomen bij zijn Duitse topruiter Ludger Beerbaum. Nadat hij in het verleden was uitgebracht door Luciana Diniz, is hij in 2010 vertrokken naar de stallen van Beerbaum. Daar kwam de hengst volledig tot zijn recht, getuige zijn talrijke overwinningen in de hoogste parcoursen.Chaman werd gefokt uit Jadied, een dochter van de bekende merrie Poline, die (klein)kinderen heeft gebracht die uitblinken in diverse disciplines. Uit deze uitstekend doorgefokte familie komen o.a. ook de 1.60m Grand Prix-springpaarden Luidam (v. Guidam, ruiter Billy Twomey) en Van Itran (v. No Limit, ruiter Guy Janssens). Met vervolgens de keur en preferente hengsten, Notaris, Farn, Marco Polo en Sinaeda in de pedigree is in Keswick een ijzersterke basis gelegd voor springaanleg.

 

Moeder Wersina I (ster, prok, IBOP, preferent) is de chique halfzus van GP springpaard Laddidor onder Christina Tribble en telg uit de befaamde en invloedrijke Sina-stam met vele GP nakomelingen. Grootmoeder Ersina II is de volle zus van GP springpaard Colorado onder René Tebbel en staat aan de basis van de internationale GP paarden Laddidor (Christina Tribble), Bersina VDM (Albert Zoer), Tersina (Nathalie van der Mei), Cirsina (Willem Greve), Waterstone (Robert Whitaker) en Berkley III (Douglas Boyd).

Stamboek

Studbook

Loading...

Foto's

Photo's