Loading...
Dwivoli van de Groote Kamps
Denzel van ’t Meulenhof x Roven XX x Damiro x Amor x Porter

Beschrijving

Description


Dwivoli van de Groote Kamps is een dochter van de hengst Denzel van ’t Meulenhof. Haar moeder is de ster sportmerrie Wievoli, een dochter van de volbloedhengst Roven XX. Dwivoli is en merrie met veel bloed en valt op met haar fantastische galop, snelle reflexen, vermogen en grote voorzichtigheid. Dat laatste heeft zij niet van een vreemde met Denzel van ’t Meulenhof als vader. In 2017 behoorde Dwivoli tot de 10 best presterende IBOP springmerries van Nederland met 82,5 punt. 

 

Pedigree

Denzel van ‘t Meulenhof , zoon van wijlen Marius Claudius (meervoudige internationale winnaar onder het zadel van Robert Smith), komt uit de bekende moederlijn van Qerly Chin. Zijn moeder Narcotique de Muze IV was zelf succesvol actief op het hoogste niveau onder het zadel van Ludo Phillipaerts en is moeder van verschillende top springpaarden. Zijn oudste nakomelingen worden 6 jaar. Verschillende zonen van Denzel van't Meulenhof zijn ondertussen goedgekeurd voor de dekdienst, waaronder de vice BWP Keuringskampioen 2016 Nixon van ’t Meulenhof onder Harrie Smolders, winnaar van de PAVO hengstencompetitie voor 5-jarigen in België en de KWPN goedgekeurde Ipsthar, winnaar van de Hengstencompetitie 5 jarigen in Nederland!

Grootvader Roven XX is een engelse volbloedhengst die in Amerika onder Geoffrey Welsh zijn springcarrière heeft opgebouwd en succesvol werd uitgebracht in het 1.50m. Hierin wist hij ook verschillende overwinningen te behalen. Daarna is hij voor de fokkerij naar Nederland gehaald door Team Nijhof en is hij nog enige tijd door Peter Geerink uitgebracht.

Moeder Wievoli is een dochter van de volbloedhengst Roven XX en sprong zelf verdienstelijk 1.40m. Zij is de halfzus van Grand Prix hengst Presley Boy (Concorde). Deze hengst werd in juli 2010 door de hippische federatie van Saoudi Arabië voor $ 6.000.000,= gekocht van Jaime Azcarraga. Onder Khaled Al Eid won hij al snel de vijfsterren Grote Prijs van Gijon en finishte hij individueel als twaalfde op de Wereldruiterspelen in Kentucky.

Stamboek

Studbook

Loading...

Foto's

Photo's

Video's

Videos